Дигитална реклама

Какво е дигитална реклама и как може да бъде полезна на моя бизнес?

Дигиталната реклама е един от инструмените на 21 век, който помага на бизнесите да изстрелят продажбите си в небето. Чрез нея можете да таргетирате специално вашия сегмент и да сте сигурни, че рекламата се показва пред правилните хора. Благодарение на дигиталната реклама ще можете ефективно да достигнете до по-голяма аудитория от всякога, като изнесете продуките или услугите си в интернет, където има повече хора, които търсят информация за това, с което се занимава вашата компания.

Дигиталната реклама е ключът към подпомагането на растежа на вашия бизнес, но много собственици на бизнес просто не знаят към кой да се обърнат или нямат достатъчно време да използват интернет в своя полза.

Определено дигиталният маркетинг е най-добрата опция за малкия и средния бизнес. Можете да спестите пари и да достигнете до повече клиенти за по-малко пари от традиционните маркетингови методи. Рекламата в интернет е в пъти по-евтина и ефективна. Например с помощта на рекламата за около 10 лева, можем да достигнем между 5 – 10 хиляди души. Дигиталната реклама ви дава възможността да се запознаете се с аудиторията си и потребителите ще могат да се свържат с вас директно, което помага за изграждането на бранд.

Когато имате профил в социалните мрежи е по-лесно от всякога да съобщите най-новата промоция или покажете част от работата си на вашите клиенти. Социалните мрежи дават възможността да бъдат оценени вашите услуги, което създава прозрачност между вас и клиентите ви, а само по себе си това е идеално за вашия бранд.

Няма друга платформа, която да предлага толкова подробно и конктретно таргетиране на рекламите като Facebook Ads. Също така рекламите във Facebook са доста евтини в сравнение с останалите платформи. Без значение от индустрията или формата на рекламата.

Само Facebook Ads ви дава възможността да избирате толкова прецизно. Всеки, който никога не се е занимавал с реклами във Facebook, първоначално ще бъде затрупан от многото налични възможности.

Instagram е социална мрежа за снимки, с която компаниите изградят имидж, благодарение на снимките, които качват. С помощта на рекламите в Instagram може да се създава съдържание в допълнение към редовните публикации, които увеличават броят на потребителите, до които достигате.

Рекламирането в Instagram дава поле за изява на вашата кретаивност с визуалните елементи благодарение, на което можете да привлчете много нови клиенти.

Но не само големите корпорации намират Instagram рекламирането за добър инструмент. По-малките компании също използват Instagram реклами, за да представят своите продукти и услуги пред потенциални купувачи. Предимството на профилите в Instagram на малките компании е, че съдържанието, което те публикуват и рекламират е много по-лично и индвидуално. Следователно са в по-директен диалог с техните клиенти.

Платформата, на която отново може да се рекламира е - LinkedIn. Рекламата на тяхната платформа набира все повече популярност сред маркетолозите. Отличаващото при тях е, че рекламните кампани там имат голям процент успеваемост. Причината за това е, че повечето потребители са там за работа и бизнес. Рекламата е малко по-скъпа, за това ние от SiteCity не мислим, че LinkedIn реклмата е подходяща за всички.

LinkedIn рекламирането може да донесе огромен растеж в печалбите на по-корпоративно насочени продукти или услуги. Можете да се свържете с нас по всяко време, за да разберете дали LinkedIn рекламата е подходяща за вас и заедно да разработим стратегия, с която да постигнем поставените от вас цели!

YouTube e една от най-използваните платформи за видеосподеляне и рекламата в нея дава доста добри резултати, защото е видео. Видеото ангажира аудиторията, не е статично, което значи, че задържа вниамението и използвана правилно може да има уникален ефект върху вашите продабжи!

Имате изработен видеоклип, но не знаете как да изберте правилната аудитория, за да рекламирате в YouTube? Ние можем да помогнем!

Рекламирането в Waze е нещо ново, но според нас с огромен потенциал. Waze е навигация и определено си струва да се рекламира там ако имате физически магазин или място, което може да бъде посетено от клиенти.

Техният алгоритъм позволява на шофьорите да виждат вашия бизнес, когато минават с колите си през вашия физически адрес или излизате на челните места в Waze търсачката, когато някой потърси дадена услуга.

Waze все още не е много изследван инструмент за рекламиране, така че сега съществува възможността да се създаде супер реклама срещу малко пари и да се постигнат много добри резултати.

Получи БЕЗПЛАТНО управление на рекламна кампания в социалните мрежи