Изработка на уеб сайт

Уеб сайтът е лицето на вашия бизнес в дигитални свят. Независимо в каква ниша се намирате, никога сайтът не е в излишък. Чрез него клиентите ви научават повече за вашата компания и за продуктите и услугите. Живеем в дигитална епоха, в която всеки един сериозен бизнес притежава уеб сайт, защото това затвърждава дигиталното присътвие, а ползите от това са много. Пример за това колко нужен е един уеб сайт е фактът, че купувачите преди да посетят даден бизнес, първо посещават неговия уеб сайт.

Какви са ползите от това да имам уеб сайт?

Професионализъм

Определено фирменият уеб сайт придава много по-професионален вид на бизнеса ви. Това е мястото, което ви утвърждава сред купувачите. Доказано е, че хората вярват много повече на бизнеси, които притежават уеб сайт, а не само профил в социалните мрежи. С професионално изграден уеб сайт, няма по-добър начин от това да кажете на клиентите си, че вие сте бизнес с авторитет. Дори по-добрият дизайн на уеб сайт би накарал купувач да избере вас пред някой от вашите конкуренти.

Възможност за привличане на нови клиенти

След като вече сте онлайн, купувачите ще могат да се запознаят с вашите продукти или услуги, което е означава повече потенциални клиенти. Там освен вашите продукти и услуги, купувачите ще могат да намерят вашият физически адрес.

Ако SEO оптимизирате вашия уеб сайт, ще можете да се класирате на по-високо място в търсчаката на Google и по този начин възможността за достигане до нови клиенти се увеличава няколкократно.

Изграждане на доверие

Едно от най-добрите места за демонстриране на уникалността на вашия бизнес е уеб сайтът ви. Там ще имате възможността да покажете с какво се различавате от конкуренцията, част от вашата работа, големи клиенти, с които сте работили, като по този начин изграждате доверието на вашата аудиотория.

Доверието е добра бизнес практика.
Джим Бласингейм
Джим Бласингейм
Бизнес експерт

Изработка на уеб сайт от SiteCity

Модерен дизайн

Дизайнът на един сайт е от изключително значение за потребителите, тъй като 38% от тях ще напуснат сайта ако дизайнът не е атрактивен.

Лекота и бързина

Един от главните ни фокуси е да изработим лек и бърз сайт, което е добре, както за потребителя така и за търсачката.

Ниска цена

 Ние смятаме, че можем да постигнем желаните от вас резултати без да се налага да давате хиляди левове.

Често задавани въпроси при изработка на уеб сайт

Колко време отнема изработката на уеб сайт?

След като проведем среща или онлайн разговор и уточним най-важните детайли за сайта и съдържанието в него, изработването отнема от 7 до 10 дни. Разбира се, след като изградим част от проекта, се свързваме с вас, за да сме сигурни, че вървим на прав път. Ангажимента ви през това време е изключително малък, защото знаем, че е по-добре да се фокусирате върху вашите основни бизнес задължения.

Колко дълго е съдържанието на включените в цената страници?

В цената за изработката на уеб сайт, имате включени 5 уеб страници. Цената включва до 300 думи на страница, като разбира се можем да добавим и още, но това се доплаща.

На каква платформа изработвате уеб сайтовете?

Ние изработваме сайтове на платформата WordPress. Тя ни дава възмжността да работим бързо и гъвкаво. Изключително лека и лесна за работа и благодарение на това даваме най-доброто на нашите клиенти.