Поддръжка на социални мрежи

Какво представлява поддръжката на социални мрежи?

Поддръжката в социалните мрежи представялва публикуване на съдържание, като постове, информация, снимки, кипове и други. Активността в социалните мрежи служи за повишаване на осведомеността на марката, изграждане на аудитория, стимулиране на трафика на уебсайта ви, като всичко това в крайна сметка води до увеличаване на вашите продажби. 

Маркетингът в социалните мрежи е ценен инструмент за малкия бизнес, защото му дава възможност за утвърждаване на онлайн присъствието в платформи, където могат да намерят милиони потенцилани клиенти.

Най-известните социални мрежи, с които можете да постингете това са Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest вече дори и TikTok.

Услугата поддръжка на социални мрежи е подходяща за хора, които не знат как да постигнат успех в социалните мрежи, както и за тези, които знаят как, но нямат възможонстта да отделят нужното време.

Какви са ползите от маркетинга в социалните мрежи?

По-лесна комуникация с вашите клиенти

Когато имате профил в социалните мрежи е по-лесно от всякога да съобщите най-новата промоция или покажете част от работата си на вашите клиенти. Социалните мрежи дават възможността да бъдат оценени вашите услуги, което създава прозрачност между вас и клиентите ви, а само по себе си това е идеално за вашия бранд.

Привличане на повече потенциални клиенти

Чрез поддръжката на социалните ви мрежи, ние публикуваме съдържание свръзано с вашия бизнес и нишата, в която се намира. Съдържанието е инструмент, които уголемява вашата аудиотрия и до вас стигат все повече потенциални клинети, които са по-сколнии да посетят магазина ви или вашият сайт.

Характеристики на социалите мрежи

Facebook маркетниг

Повечето потребители на Facebook са между 24 до 54 годишна възраст и голяма част от обществото използва приложението, което прави рекламите там евтини и достъпни.

Instagram маркетниг

Инстаграм е друга огромна социална мрежа, използвана предимно от хора под 30 годишна възраст и статистиката показва, че 81% от хората използват Instagram, за да следят марките, от които купуват.

LinkedIn Маркетинг

LinkedIn e по-специфична социална мрежа, която е използвана от специалисти и е подходяща за прилична на потенциални клиенти от корпоративния свят. Платформата е подходяща и за бизнес-за-бизнес маркетинг (B2B).

Безплатна регистрация в Google My Business

Google My Buisness не е социална мрежа, но определно вашият бизнес ще може да извлече големи дивиденти от там. Най-добрата част е, че е този мощен инструмент е БЕЗПЛАТЕН. 

Когато потърсите някой бизнес в Google или Google Maps, търсачката показва най-добре класираните бизнеси в Google My Business. Също така показва информация до кога е отворен дадения бизнес, снимки, оферти и други. Не коства кой знае какви усилия и е направено за масовия потребител.

Ако имате офис или място, което клиентите мога да посетят, профилът в Google My Business ще е платфорамата, която най-много ще засили вашето присътвие.

Не се колебайте да се свържете с нашия екип ако изпитвате затруднение с регистрацията в Google My Buisness – ще получите помощ напълно безплатно.

Защо да изберете SiteCity за поддръжка на вашите социални мрежи?

Извършването на поддръжка на вашите социални мрежи е важна задача, която създава репутация за вашия бизнес и ние знаем колко е отговорно е това. Може да сте сигурни, че съдържанието, което ние качваме в профилите на нашите клиенти е 100% оригинално и гарантира резултати. Наясно сме и с факта, че когато човек управлява бизнес, не е в приоритетите му да планира и публикува съдържание в социалните мрежи и затова е добре поддръжката на социалните мрежи да се делегира на професионалисти.

Това е ангажимент, който носи много плюсове със себе си, но определно заема време. След като дадете тази отговорност на нас, ви остава само да се концентрирате върху вашите основи бизнес задължения!

Безплатни съвети за вашите социални мрежи

Получи безплатни съвети и ресурси за твоите социални мрежи като се свържеш с нас!

Свържи се с нас

Получи оферта за поддръжка на социалните мрежи специално за нуждите на твоя бизнес